Hydrateer je huid, altijd! Ter compensatie van de schadelijke effecten van stress en effecten van buitenaf. De actieve ingrediënten die GLACIER bevat, geeft aan je huid waarom die vraagt: goede hydratatie. We noemen er vijf:

Hyaluronzuur, laag en hoog molecuulgewicht: biedt intense hydratatie aan de diepere huidlagen en herstelt tot optimale hydratatie niveaus.

Ceramiden: herstelt de lipidebarrière van de huid en voorkomt uitdroging.

Fosfolipiden: het structurele kenmerk bevordert de uitwisseling van substanties tussen het vochtsysteem en het lipidesysteem om zo de balans van de hydrolipidefilm te bewaren.

Aloë Vera: de verschillende voordelen zijn onder ander de hydrateren en verzachtende werking bij het vernieuwen van de huid. Heeft een immunomodulerende actie, geeft de bescherming aan de huid en is zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Poppy Seed Extract: de antioxidatieve, voedende en beschermende eigenschappen behouden de huid in perfecte balans.

#hidrateren #helderehuid #allehuidtypes#schoonheid #compenseren #gezondheid#nieuweeffecten #GLACIAR zuur #hyaluronzuur#hydratatie #ceramiden #aloevera #fosfolipiden#aloe #papaverextract #amapola#professionelecosmetical #summecosmetics

Call Now Button