extra’s

ScKIN Nutrition

Creeer huidverjonging van binnenuit

Ben jij opzoek naar het beste voor je huid en vitaliteit? Vanuit deze gedachte is ScKIN Nutrition ontwikkeld. ScKIN Nutrition is er om allerlei huidproblemen zoals rimpels, huidvolume, acne, rosacea, psoriasis, droge huid etc., binnenuit te verbeteren.

Gezondheid van binnen is stralend van buiten!

Waarom zit er zoveel collageen in het Collagen+ huidsupplement? Simpelweg omdat al je weefsels hier baat bij hebben. Deze weefsels behouden hun stevigheid net als  jouw huid. Een gezonde en mooie huid met minder rimpels, begint bij de basis. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door dit van binnenuit te voeden en te verbeteren, wordt je huid gezonder, mooier en zie je er jong en vitaal uit.

Wist je dat collageen vanaf je 30e levensjaar 1-3% afneemt. Dit houdt in dat je op je 40e 10-30% collageenverlies hebt. Dit verlies vul je aan met een huidsupplement en poeder Collagen+. Je drinkt het!

Collagen+;  Alles wat jouw huid nodig heeft tegen rimpels en huidverslapping. Het werkt ondersteunend op alle 3 de huidlagen en al het weefsel in je lichaam

Control+;  Control+ helpt bij het gezond houden van de huid. Levert een bijdrage als anti-oxidant. Goed voor huid, haren en nagels. Control+ ondersteunt het immuunsysteem.

Omega+;  Topkwaliteit visolie,MSC-gecertificeerd, wildgevangen Alaska vis. Ondersteunt ons hart, bloedvaten, hersenen, gezichtsvermogen en zorgt voor een soepele huid. Daarnaast verlaagt het de kans op ontstekingen.

Super Greens+;  De Super Greens+ beschermt je cellen en collageen. Daarnaast ondersteunt het je darmen door positieve darmbacterien. Breng met Super Greens+ balans in je energie, detox, stress en darmen. Helpt cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Combineer de Super Greens+ in dit geval zeker met de Omega+.

Vitamine C+;  Goed opneembare (ontzuurde) vorm van vitamine C-poeder, calciumasorbaat. Ondersteunt de energie-stofwisseling. Is van belang bij de vorming van collageen wat de huid verstevigt. Is een antioxidant. Heeft een positieve invloed op het immuunsusteem.

Vegan Detox Program;  Een progamma van 10 dagen om te ontgiften. Je slankt tevens af en krijgt meer energie. Helpt gifstoffen kwijt te raken en weer een stralende huid te krijgen. Ben jij toe aan een reset waarbij je juist heel veel (groente) mag eten ?

Barrier+;  Barrier+ ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Mensen met fillagrinetekort kunnen op deze manier hun barrieres ondersteunen. Lekkende barrieres merk je door huidreacties en darmreacties. Combineer Barrier+ altijd met Omega+ voor een optimaal resultaat.

 

Losse behandelingen.
Verven wimpers €10,00
Verven wenkbrauwen €10,00
Dit samen €17,50
Epileren €10,00
Harsen  bovenlip €9,00
Harsen kin €9,00
Harsen hals en wang/kaak €16,00
Visagie vanaf €30,00
Bruidsmake-up in overleg
Call Now Button