treatments

 

Royal Jelly Treatment

Treatment zeer geschikt voor de droge tot zeer droge huid.  Fantatische bron van vitaliteit. Met het vermogen van de huid om weerstand te gaan bieden aan allerlei externe negatieve invloeden. De beschermende barriere van de huid wordt hersteld en voelt weer zacht en comfortabel.

75 min.  €87.50

 

Timexpert White Treatment

Treatment voor vlekjes en hyperpigmentatie, als gevolg van UV straling genetische/hormonale factoren. Vermindert de verschijning van donkere vlekken en reguleert het pigmentatieproces. Voorkomt, reguleert en corrigeert de aanmaak van melanine.

Geschikt v.a. 25 jaar

75 min. €104.95

 

Exel Therapie O2 Treatment

Treatment zeer geschikt voor huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen.

Treatment die veroudering voorkomt en bestrijd door op efficiente wijze stress veroorzakende milieuomstandigheden en onvoldoende zuurstoftoevoer van de huid tegen te gaan. Ontgiften van de cellen. Preventieve anti-aging werking, jeugdigheid blijft langr in perfecte conditie, bruist van vitaliteit, terwijl de tekenen van huidveroudering vervagen. De huid is helder, fris en voelt zacht aan.

75 min. €104.95

 

Hydra Cure Treatment

Treatment zeer geschikt voor de huid die extra hydratatie nodig heeft, trekkerig aanvoelt dof is of droogte lijntjes vertoont. Deze treatment zorgt voor een onmiddelijke, intense en langdurige hydratatie. Beschermt de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden.

75 min. €99.95

 

Timexpert C+ [A.G.E.] Treatment

Een intensieve huidverbeterende treatment, geeft de huid haar stevigheid, helderheid en jeugdigheid terug. Bestrijd de negatieve effecten van huidglycatie  die een vroegtijdige huidveroudering in gang zetten. De huid herkrijgt onmiddellijk een jeugdig aanzien, ze straalt en ziet er glad en vitaal uit.

75 min. €104.95

 

Timexpert Rides Treatment

De treatment om de tijd te keren. Zeer geschikt voor de oudere huid met dynamische en statische rimpels. Spiercontracties verminderen. Gelaatsspieren versterken. Lijntjes en rimpels verminderen en als u verder gaat met de hometreatment van 30 dagen bereikt u een geweldig resultaat. Tevens is het ook een geweldig aanvulling op behandelingen met botox injecties, effecten hiervan blijven langer zichtbaar.

75min. €112.00

 

 

Timexpert Rides Eyes Treatment

Een speciale behandeling voor de ogen. Maakt de huid glad en verjongt de oogcontouren. Rimpels, expressielijntjes en donkere kringen vervagen. Vochtophopingen verminderen. En dit resultaat is vast te houden met de thuisproducten van de Timexpert  Rides Eyes.

90 min. €90.00 in een behandeling €39.95

 

Timexpert SRNS Treatment

Synchronised  Naturel Regenerating System.

Een treatment voor de huid die voortdurend word beschadigd  door milieu-invloeden, luchtverontreiniging, sigaretten rook, estethische behandelingen, overdadige blootstelling aan de zon. Vermoeide en verzwakte huid. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan. Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen. Resultaat heeft een verstevigende anti-rimpelwerking.

75 min. €104.95

 

B-Calm Treatment

Een treatment die zeer geschikt is voor de overgevoelige huiden/ allergische, die zeer snel roodheden vertonen, last hebben van irritaties en jeuk bij gebruik van verzorgings/reinigingsprodukten.

Bewezen effectiviteit. Onder dermatologische controle.

Een prebiotische-probiotische verbinding, die ontworpen is om de bacteriele flora van de huid opnieuw in evenwicht te brengen en op die manier het natuurlijke afweersysteem te activeren. Het behouden van het evenwicht van de microbiotica van de huid is de sleutel voor de dagelijkse verbetering van de weerstand van de huid dag na dag.

Resultaat, verzacht onmiddellijk het gevoel van de geirriteerde huid. Brengt de huid in evenwicht en verhoogt de weerstand ervan. Verbetert het tolerantieniveau. Voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

75 min.  €95.00

Call Now Button