schoonheidssalon Buut’n af

GENEO+

Laat de huid stralen van vitaliteit dankzij de 5-in1 Super Facial; een systeem met alleen maar voordelen.

 Het Geneo+ systeem biedt OxyGeneo, TriPollarradiofrequentie en Ultrasound behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveaus aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende systeem.

OXYGENEO

Het alternatief voor micromabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één!

Geneo+ introduceert de OxyGeneo behandeling. Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd.

Wat OxyGeneo technologie uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering.

De behandeling behaalt in 15 minuten het resultaat van een reguliere, anderhalf uur durende, behandeling. Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. Hiermee is OxyGeneo hét alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en een fruitzuurpeeling in één.

ULTRASOUND

Voor maximale opname van specifieke ingrediënten.

 • Verbetert de opname van actieve ingrediënten
 • Verhoogt het metabolisme en microcirculatie
 • Verbetert de vochtbalans
 • Vernauwt poriën
 • Vermindert couperose
 • Reduceert wallen rondom de ogen

 

Oxygeneo behandeling vanaf €99,95
(oppervlakte reiniging, Oxygeneo, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage,  masker en een dag- nacht crème.)

Kuur in overleg.

 

 

Tripolar behandeling vanaf €90,00
Oppervlakte reiniging, tripolar, diepte reiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en een dag- nacht crème.

Kuur in overleg.

 

Ultrasound zit standaard in iedere behandeling.

 

Behandeling met de oxygeneo, tripolar en ultrasound vanaf €115,00

TRIPOLLAR RADIOFREQUENTIE

De meest comfortabele & effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging.

TriPollar stijgt boven de limitaties van voorgaande mono-polaire en bi-polaire technologieën uit. Eenvoudig in gebruik en extreem efficiënt. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat terwijl een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

De Resultaten

 • Huidverstrakking & lifting
 • Face sculpting & contouring
 • Acne reductie
 • Rimpelrecuctie
 • Vermindering

Skinscanner 

De skin scanner is een uniek huidanalyse apparaat,speciaal ontworpen om eenvoudig en snel een kwalitatief hoogwaardige diagnose van de huidconditie te kunnen geven.

 

De skin scanner werkt met een woodlamp (ultra violet Licht) en is volledig veilig in gebruik, door het ultra violet licht wordt de huidconditie zichtbaar die voor het blote oog onzichtbaar is.

 

Veel cliënten denken hun huid te kennen en denken dat zij met hun thuisproducten goed bezig zijn.

 

De skin scan maakt het mogelijk om werkelijk te laten zien hoe uw huid er uit ziet, u kunt hier bij denken aan hyperpygmentatie, vette huid, droge huid, acne, etcetera.

 

3x per jaar brengen we uw huid in kaart om te kijken welke behandeling u nodig heeft en of uw thuisproducten nog steeds bij uw huid passen. 

Call Now Button