Nieuw de one’s Pocket lijn.

Ideaal om in je tas mee te nemen of voor vakantie.
En super leuk om straks kado te geven met de feestdagen.

. Kiss me a lot, een voedende en verstevigende balsem. Die weer voor een stralende lach zorgt.

. Come to the point, help mam ik heb weer een puist, geen nood met deze gel stip je je puistje aan en deze stopt de infectie. Resultaat een blije puber.

. To the rescue, een verstevigende gel die je op ieder moment van de dag er stralend uit laat zien door het verhelderende betoverende effect.

. Dress in silk, een gezichtscreme met een zijdezachte uitstraling. Met een beschermende filmlaag die het vochtverlies tegengaat. Beschermd en voed en ideaal voor een make-up die lang moet zitten.

. Sweet Dreams, een regenerered masker. Die de vermoeide en futloze huid naar een nacht weer de comfort terug geeft. Verstevigd de huid en laat de vermoeidheid verdwijnen.

Zo word de s+Summecosmetics lijn steeds verder uitgebreid, benieuwd wat we voor u hebben?? Kom eens een kijkje nemen en laat je huid ook weer stralen door dit waanzinnig mooie merk.

Fijne dag verder liefs Ellen ?
www.schoonheidssalonbuutn-af.nl

 

Nieuw de one's Pocket lijn.Ideaal om in je tas mee te nemen of voor vakantie.En super leuk om straks kado te geven met de feestdagen.. Kiss me a lot, een voedende en verstevigende balsem. Die weer voor een stralende lach zorgt.. Come to the point, help mam ik heb weer een puist, geen nood met deze gel stip je je puistje aan en deze stopt de infectie. Resultaat een blije puber.. To the rescue, een verstevigende gel die je op ieder moment van de dag er stralend uit laat zien door het verhelderende betoverende effect.. Dress in silk, een gezichtscreme met een zijdezachte uitstraling. Met een beschermende filmlaag die het vochtverlies tegengaat. Beschermd en voed en ideaal voor een make-up die lang moet zitten.. Sweet Dreams, een regenerered masker. Die de vermoeide en futloze huid naar een nacht weer de comfort terug geeft. Verstevigd de huid en laat de vermoeidheid verdwijnen.Zo word de s+Summecosmetics lijn steeds verder uitgebreid, benieuwd wat we voor u hebben?? Kom eens een kijkje nemen en laat je huid ook weer stralen door dit waanzinnig mooie merk.Fijne dag verder liefs Ellen ?www.schoonheidssalonbuutn-af.nl.

Geplaatst door Schoonheidssalon Buut'n af op Dinsdag 30 oktober 2018

Call Now Button